Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ocu Zvone Bobana prijeti zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv Marinka Bobana, oca legendarnog nogometaša Zvone, podnijet je optužni prijedlog zbog prometne nesreće koju je skrivio 1. svibnja, a u kojoj je teško ozlijeđena njegova supruga Marija.

Optužni prijedlog podnesen je 26. lipnja - odgovorio je na upit Cropressa Mladen Krajačić, zamjenik općinske državne odvjetnice u Karlovcu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Maratonsko suđenje Haag: Nakon pet godina završne riječi u slučaju 'Prlić i drugi' Slika nije dostupna Nogometne zvijezde na turniru 'Četiri kafića' Humanitarni malonogomenti spektakl oduševio Splićane

Utvrdi li se da je nesreću skrivio iz nehaja, predviđena je novčana ili kazna zatvora do tri godine. Otpadne li ova olakotna okolnost, kazna je zatvorska, od šest mjeseci do pet godina.

Nesreća se dogodila na autocesti Zagreb-Karlovac, između 29. i 30 kilometra, 1. svibnja nešto poslije 17 sati. Očevidom je utvrđeno da je Marinko Boban za upravljačem Mitsubishija registarskih oznaka ZG-9620-BL vozio na nedovoljnom odstojanju iza mađarskog audija, udario ga, prevrnuo se na desni bok, ponovno se s njim udario i potom su se zaustavila obadva vozila okrenuta u suprotnom smjeru. I u Audiju je bio bračni par, nitko od njih nije ozlijeđen.

Marinko Boban je lakše ozlijeđen i pušten kući, s rukom u gipsu, a Marija Boban je zbog teških tjelesnih ozljeda zadržana na liječenju. Šteta na vozilima procijenjena je na 92 tisuće kuna. Istu večer roditelje je u karlovačkoj bolnici posteio sin Zvonimir.

Lanjskog ožujka Marinko Boban imao je tešku prometnu nesreću u Italiji, između mjesta Quarto d’ Altina i Marcona u blizini Venecije. Zbog višestrukih prijeloma lubanje i teških ozljeda lica ležao je u komi u bolnici u Padovi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene