Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGINUO MUŠKARAC

Očevidac o tragediji u Trnskom: "Susjedi koji imaju psa su prvi osjetili dim. Našli smo u kojem je stanu, ali imao je protuprovalna vrata"

U zagrebačkom naselju Trnsko u subotu ujutro došlo je do eksplozije plinske boce. Jedan muškarac je poginuo.

Jedna je osoba poginula u subotu ujutro u stanu u Trnskom gdje je eksplodirala plinska boca.

"Susjedi koji imaju psa su prvi osjetili dim. Zvonili su meni pa smo tražili u kojem je stanu. Našli smo stan, ali su bila protuprovalna vrata. Susjedi su u međuvremenu pozvali vatrogasce. Dok su došli vatrogasci, više se nije moglo spuštati. Svi stanari su na neki način ostali zarobljeni", kazao je očevidac.

Rekao je da je poginuli muškarac imao više od 70 godina te da je živio sam. "Bio sam kod njega, cijela soba mu je bila puna knjiga i papira", opisao je.

Pročitajte i ovo Požar na pariškoj tržnici na terenu stotinu vatrogasaca VIDEO/FOTO Ogroman požar u Parizu: Gori skladište na najvećoj tržnici na svijetu

Brzom intervencijom vatrogasaca su spašene dvije osobe. "Došlo je do požara na prvom katu u spavaćoj sobi. Jedna osoba je s trećeg kata spašena", kazao je voditelj vatrogasne smjene Marko Adamčić. Stanovnici Trnskog su u panici rekli da su čuli eksploziju, na što je Adamčić rekao da ne zna uslijed čega jer je do tog zvuka došlo prije dolaska vatrogasaca.

Liječnička pomoć pružena je još dvjema osobama zbog udisanja dima.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene