Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz 20-ak stupnjeca

Očekuje nas sunčani i topli blagdanski vikend

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobrom startu turističke sezone na ruku će ići i ugodne vremenske prilike.

Jednom rečenicom; vrijeme će idućih nekoliko dana biti lijepo i ugodno toplo, a takva situacija trebala bi se zadržati sve do kraja ovog blagdanskog vikenda. Sutra će biti pretežno sunčano, toplo uz 20, ili koji stupanj više. Ujutro na moru malo bure, poslijepodne sjeverozapadnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

Slično će biti i u četvrtak, a kao i sutra, tek povremeno, i to prije svega u kopnenom području može biti male do umjerene naoblake. Uglavnom vedro vrijeme nosi i petak. Na moru će zapuhati umjereno jugo, topao južni zrak samo će podržavati porast jutarnje temperature.

>> 'Smiješi' nam se turistički dobar Uskrs

Tako već za vikend, i u unutrašnjosti i na Jadranu ne bi trebalo biti osobito svježe ni tijekom noći i jutra, kao što je to recimo, bilo do sad. Dnevna temperatura je u prosjeku ili malo viša za kraj travnja. Takva će ostati i na sam Uskrs. Većinom će prevladavati sunčano, no već tad u blizini naših krajeva bit će i jedna ciklona tako da bi u gorskoj Hrvatskoj moglo biti povećane naoblake, a s tim i male šanse za kakav pljusak.

U ponedjeljak zatim, nešto više oblaka očekujemo ne samo u gorju, nego i na srednjem i južnom Jadranu, no šanse za kakvu kišu za sad su vrlo malo. To zapravo znači da slobodno možemo reći kako će se i sve do kraja ovog blagdanskog vikenda zadžati uglavnom lijepo i ugodno toplo vrijeme.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene