Obavijesti Video Pretražite Navigacija
200 izlagača iz cijele Hrvatske

Obrtnički sajam u Istri: 'Rezultati su jako dobri'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Regionalni sajmovi najbolji su promotori malih obrtnika. Jedan takav, koji je danas otvoren u Puli, okupio je dvjestotinjak izlagača iz cijele Hrvatske.

Do nedjelje posjetitelji mogu po promotivnim cijenama kupiti raznovrsne proizvode. Od hrane i pića do odjeće i kućanskih potrepština. Unatoč, za obrtnike, teškim vremenima, velik interes građana stvorio je, kažu izlagači, odličnu sajamsku atmosferu i zadovoljstvo.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Zoran Milanović U MAGIČNOJ ISTRI Milanović: ''Djelujem kao ucviljena šiparica, ali ... Tretiraju nas kao zemlju trećeg reda, zahvaljujući HDZ-u''

>> Neobični kućni ljubimci: Više od 300 životinja na jednom mjestu

'Rezultati su ovdje jako dobri, očito su, bi rekao ja, Istrijani željni proizvoda iz Slavonije i iz ostatka dijal Hrvatske', rekao je Mario Paliska, predsjednik Obrtničke komore Istarske županije.

'Ja mogu reći da imam posla svaki dan sve više, kupci su prepoznali kvalitetu', rekla je Emica Ivković iz Nove Gradiške.

'Uz dobar proizvod, uz dobar rad, uz dobar plasman na tržištu se uspije', potvrdio je Dalibor Terlević iz Pule.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene