Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik poslao dokaz

Objavljene fotografije 'derneka': Josipović i u društvu HDZ-ovaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prozivanja iz redova HDZ-a da se predsjednik Ivo Josipović na otvorenju 62. Dubrovačkih ljetnih igara uključio u SDP-ovu predizbornu kampanju Ured predsjednika RH objavio je fotografije sa službene večere.

Na njima se vidi s kime se predsjednik Josipović družio. Bio je između ostalog i u društvu HDZ-ovaca - predsjednika Sabora Luke Bebića i Jasena Mesića, a također i u društvu Frane Matušića koji je kazao da Zoran Milanović nije pravi čelnik oporbe te da je to zapravo Josipović.

Pročitajte i ovo Nestala jahta - 2 Brod otplovio u Tursku Sramotni propusti i misteriozni nestanak jahte: Osumnjičenima za kršenje sankcija prijeti i do pet godina zatvora Frano Matušić Crna lista Novi paket sankcija obuhvaća i tvrtku koja želi kupiti Fortenovu: "Svi naši dokazi upućuju da je riječ o fiktivnoj transakciji"

Na prozivke da obilazi samo oporbenjačke derneke Josipović je uzvratio da se družio isključivo s nekim ministrima i zastupnicima HDZ-a. Dodao je i da oni moraju od premijerke tražiti dopuštenje da se druže s njim. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene