Obavijesti Video Pretražite Navigacija
200 e-mailova

Objavljena privatna prepiska Predsjednice i bivšeg savjetnika: ''Joj, Mate, jesmo li trebali to napraviti?'', Pantovčak bez komentara

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr)
Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Objavljen je sadržaj nekoliko mailova koje je navodno predsjednica Kolinda Grabar - Kitarovića poslala nekadašnjem savjetniku Mati Radeljiću.

Čak 200 privatnih e-mailova i gotovo tisuću SMS-ova koje je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović tijekom četiri godine izmijenila sa svojim tadašnjim savjetnikom Matom Radeljićem postali su jedno od oružja koje krug ljudi blizak stožeru predsjedničkog kandidata Miroslava Škore planira koristiti kao prijetnju šefici države, piše Nacional.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZ SLAVONSKOG BRODA Škoro: "Mogu mahati kojim god hoće prstima, ali kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima" Slika nije dostupna NAKON SUMMITA EU-a Plenković o slučaju "srednji prst": "Ovdje je pravi problem Škoro. Tako govoriti o teškoj, osjetljivoj temi kao što je silovanje apsolutno je neprimjereno"

Tjednik je objavio da je Predsjednica Radeljiću prosljeđivala svoju komunikaciju s Ivanom Zvonimirom Čičkom kojemu se obraća sa ''Zvonkec moj'', a kojeg je zamolila pomoć na reakcije oko njezine izjave "Za dom spremni".

Nakon što je maknula Titovu bistu s Pantovčaka, Nacional piše da je Radeljića pitala: "Joj, Mate jesmo li to trebali napraviti". Navodno postoji i mail u kojem piše da ju je Aleksandar Vučić zamolio da više ne koristi izraz velikosrpska agresija.

Izvor blizak Radeljiću tvrdi da je on poručio da niti jedan dio njegove komunikacije s Predsjednicom neće izaći javno.

U lipnju je u intervjuu za Dnevnik Nove TV HDZ-ov veteran Vladimir Šeks nagovijestio da bi se Predsjednici moglo prišiti nešto što bi je kompromitiralo.

Na objavljen sadržaj mailova u Nacionalu s Pantovčaka su samo poručili da nemaju komentara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene