Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljeno

Prosječna plaća u Zagrebu je...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj grada Zagreba objavio je podatak o prosječnoj plaći zaposlenih u Zagrebu, te kolike su prosječne plaće za pojedine djelatnosti zaposlenih u metropoli.

U lipnju ove godine prosječna plaća u Zagrebu iznosila je 6.407 kuna neto, što je manje za 143 kuna manje od mjeseca prije. U svibnju je naime, prosječna plaća iznosila 6.552 kune.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

>> Prosječna neto plaća za lipanj

Objavljen je i prosjek plaća po djelatnostima. Tako je u lipnju 2013. prosječna plaća u prerađivačkoj industriji bila 6.586 kuna, u građevinarstvu 5.074 kune, trgovini 5.865 kuna, u komunikacijama i informacijama 8.424 kuna, financijskim djelatnostima 8.424 kune, u obrazovanju 6.364 kune.

Podsjetimo, prosječna mjesečna isplaćena neto plaća po zaposlenome u Hrvatskoj za lipanj 2013. iznosila je 5.486, a bruto 7.899 kuna

Detaljnu listu prosječnih plaća u Zagrebu možete pogledati u priloženom dokumentu. 

Prosječne plaće u Zagrebu u lipnju 2013

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene