Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intervenirala policija

Nevjerojatan slučaj: Njemačka obitelj slučajno ostavila sina na odmorištu u Hrvatskoj i nastavila putovanje

Policija
Policija Foto: Antonio Balic/Cropix
Roditelji su zaboravili sina na odmorištu u Slavonskom Brodu. Ostavio je mobitel u automobilu, a nije znao brojeve napamet.

Brodsko-posavska policija izvijestila je kako su imali dojavu o tinejdžeru iz Njemačke (17) kojeg je obitelj slučajno zaboravila na odmorištu i nastavila dalje sa svojim putovanjem.

Policija je dojavu dobila u subotu u 8:50 da je tinejdžer ostavljen na odmorištu kraj autoceste A3 u Slavonskom Brodu.

Osobnim automobilom njemačkih registracija je upravljao 51-godišnji otac, dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji (majka i stariji brat, koji su spavali). Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil. Nije znao da je izašao i njegov sin. Dječak je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve svojih članova obitelji nije znao napamet.

"Policijski službenici su odmah s događajem upoznali ostale policijske ophodnje kako bi što žurnije pronašli obitelj. Također su pomogli dječaku i prevezli istoga u policijsku postaju, gdje su putem društvenih mreža stupili u kontakt s članovima obitelji", izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Oduzeta velika količina metafetamina - 4 Skuplji od kokaina Izaziva jaku ovisnost, od njega ispadaju zubi, a to nije i najgore: "Ako osoba to uzima 4, 5 dana zaredom..."

Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika s ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje sin, obitelj se vratila te oko 10:50 preuzela tinejdžera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene