Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još čekaju

Obitelj Lapthorne još ništa ne zna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je prošlo više od dva mjeseca otkako je pronađeno tijelo mlade Australke Britt Lapthorne, obitelj u Melbourneu još čeka da sazna uzrok smrti te 21-godišnjakinje, objavili su australski mediji.

Obitelj Lapthorne kaže da im mrtvozornik u saveznoj državi Victoriji još nije rekao uzrok smrti te studentice čije je raspadnuto tijelo 8. listopada izvučeno iz mora kraj Dubrovnika.

Pročitajte i ovo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici Slika nije dostupna Australski mediji Uoči nestanka Britt je bila u privatnom dijelu noćnog kluba?

Truplo je kod mrtvozornika još od 19. listopada i pogreb se ne može organizirati dok on ne završi posao, javlja ABC News.

Otac Britt Lapthorne Dale kaže da ga veoma frustrira čekanje.

'Dugo se čeka i to frustrira... Svi se već pitaju zašto to tako dugo traje. Nisam siguran koji je razlog', rekao je.

G. Lapthorne kaže da su njemu rekli kako je mrtvozornik svoj izvještaj predao patologu i toksikologu da bi oni mogli potvrditi njegove nalaze. 

>> Australci će podatke o smrti Britt Lapthorne predati hrvatskoj policiji

Prema riječima oca poginule Britt, obitelj se nada da će do kraja ovoga tjedna dobiti rezultate.

Oproštaj od Britt organiziran je kad su otac i brat donijeli tijelo u Australiju. Brat je u Hrvatsku doputovao čim je saznao da mu je sestra nestala.

Obitelj Lapthorne isprva je bila veoma kritična prema ponašanju hrvatske i australske policije, ali Dale Lapthorne kaže kako ga je ohrabrio izvještaj koji je prošli tjedan dobio od australskoga ministarstva vanjskih poslova te kako je i australska savezna policija sada angažirana oko tog slučaja.

Još nema ni osumnjičenih, ali hrvatska policija obavijestila je obitelj da se neke osobe istražuju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene