Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spor na sudu

Obitelj Andrašek tijelima blokirala bager

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Projektant Hrvatskih cesta zamislio je da Andrašekovi u svoje dvorište ulaze kroz bukobrane visoke 5 metara. Kako se obitelj s tim ne slaže, slučaj je završio na Upravnom sudu.

O problemima koje obitelj Andrašek iz Velimirovca ima zbog izgradnje našičke zaobilaznice već smo izvještavali. Andrašekovima je oduzet kolni ulaz. Projektant Hrvatskih cesta zamislio je da Andrašekovi u svoje dvorište ulaze kroz bukobrane visoke 5 metara. Kako se obitelj s tim ne slaže, slučaj je završio na Upravnom sudu. Unatoč sporu, Hrvatske ceste ne odustaju od radova, a Andrašekovi posjed brane tijelima.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Upozorenje Milanoviću Pravni stručnjaci o potezima Ustavnog suda: "Ako se ovakvo ponašanje nastavi, ne bi me čudilo da ponište odluku o datumu izbora" Miroslav Šeparović Zbog interesa javnosti Ustavni sud objavio dokumente sa sjednice na kojoj se odlučivalo o Milanovićevoj kandidaturi

'Neću se micat ispred njega. Ne dam radove na mom posjedu i gotovo. Oni imaju nalog da mogu raditi, a ja kažem ima li država nalog da ja ne mogu biti u mome. Država mi nije ništa ni dala, neće mi ni oduzet', kaže Marica Andrašek iz Velimirovca.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene