Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

MORH priopćio

Obavljena primopredaja dužnosti između general bojnika Bagarića i brigadnog generala Šćuria

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak je obavljena je primopredaja dužnosti između zapovjednika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) general bojnika Vlade Bagarića i zamjenika zapovjednika HRZ i PZO-a brigadnog generala Dražena Šćuria, koji će pored svoje dužnosti obavljati i dužnost zapovjednika HRZ i PZO-a, priopćeno je iz MORH-a.

'Brigadni general Dražen Šćuri pripadnik je Oružanih snaga RH od 1991. godine. Do sada je obnašao razne dužnosti u HRZ i PZO-u, od zapovjednika Eskadrile helikoptera, načelnika Odjela za operativne poslove Zapovjedništva HRZ i PZO-a do posljednje dužnosti zamjenika zapovjednika HRZ i PZO-a. Više je puta pohvaljivan i nagrađivan te odlikovan Spomenicom Domovinskog rata, Redom hrvatskog trolista i Spomenicom Domovinske zahvalnosti, kao i medaljama 'Bljesak', 'Oluja' i 'Iznimni pothvati'.Diplomirani je inženjer prometa, a od vojnih škola završio je Zapovjedno-stožernu škole 'Blago Zadro' i Ratnu školu 'Ban Josip Jelačić', kao i nekoliko tečajeva u inozemstvu', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Vojska Ministarstvo potvrdilo uhićenje Pripadnik MORH-a prevozio migranta: Prijeti mu visoka kazna Vojska nakon natezanja Pao je dogovor između Pantovčaka i Banskih dvora: Zna se tko će biti novi šef vojske

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene