Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Patološke promjene

Obavljena obdukcija konja koji su uginuli u splitskom zoološkom vrtu, poznato kada će biti rezultati

Aktualno Galerija ZOO Split - 3 ZOO Split - 3 Foto: DNEVNIK.hr ZOO Split - 2 ZOO Split - 2 Foto: DNEVNIK.hr ZOO Split - 1 ZOO Split - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Željko Mihaljević Galerija 1/4 >>
Obavljena je obdukcija konja koji su uginuli u splitskom zoološkom vrtu, a za koje se sumnja da ih je netko namjerno otrovao.

Iz Hrvatskog veterinarskog instituta u Zagrebu su poručili kako sada slijedi dijagnostika, nakon koje bi se trebalo znati na koji su način konji u splitskom zoološkom vrtu uginuli. Prvi rezultati trebali bi doći početkom sljedećeg tjedna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MOLE GRAĐANE ZA POMOĆ Policija objavila uznemirujuće fotografije mrtvih osoba: ''Pomozite nam identificirati ih!''

Pročitajte i ovo Krematorij - 2 OKRUŽENI SMRĆU Ono na što mi ne želimo ni pomišljati, njima je svakodnevica: "Kad dođu mlađi ljudi, bebe, prijatelji... to ostaje za cijeli život"

"Mi smo napravili obdukciju tih tijela i ustanovili smo patološke promjene. Napravili smo opsežnu fotodokumentaciju svih promjena izuzeli smo organe za dodatne dijagnostičke pretrage i analize. U svemu tome za toksikološke analize prelimininarne rezultate možemo očekivati početkom sljedećeg tjedna", rekao je za Dnevnik Nove TV Željko Mihaljević s Hrvatskog veterinarskog instituta.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene