Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagrade časopisa VIDI

Novoj TV priznanje za ulaganje u suvremene tehnologije i internet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Večeras je u hotelu Esplanada održana jubilarna deseta dodjela VIDI awards. Informacijska znanost najvažnija je za napredak tehnologije, ali ujedno i olakšava životne potrebe običnih ljudi.

U Hrvatskoj potencijala ima, ali nedostaje znanja. Nagrade su dodijeljene u nekoliko kategorija, a značajnije su premijerova web nagrada i VIDI web top 100.

Pročitajte i ovo Hrvatska pošta zaposlenicima daje nagradu od 1200 eura Zbog velike fluktuacije Hrvatska pošta nagrađuje poštare i vozače s 1200 eura: Ipak, postoji jedna caka Slika nije dostupna odlučili putnici Pomeli konkurenciju: Zagrebački Tuđman proglašen najboljim u Europi!

Program svečane dodjele vodila su poznata lica Nove TV Saša Kopljar i Ivana Paradžiković.

Nova TV dobila je posebno priznanje za klasičnu televiziju koja je posljednjih godina na najbolji način ulagala u suvremene tehnologije i internet.

Nova TV prva je nacionalna kuća koja je postigla spremnost za HDTV, a prije tri godine priskrbila je 'HD ready status'.

'Nagrada je priznanje Novoj TV kao televiziji koja je značajno investirala u svoj tehnološki razvoj strategijom koju smo definirali još prije tri godine. Ponosni smo  na nagradu jer je ona pokazatelj da smo doprinijeli tehnološkom razvoju. Priznanje je istovremeno i zahvala mladim ljudima s Nove TV koji su mnogo truda, energije i znanja ugradili u taj razvoj pa time i u samu nagradu', rekao je generalni direktor Nove TV Dražen Mavrić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene