Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo veliko priznanje Novoj TV

Trud i rad naših djelatnika opet je prepoznala publika i struka: Novoj TV četiri nominacije za nagradu Zlatni studio

Aktualno Galerija Nominirani za nagradu Zlatni studio - 1 Nominirani za nagradu Zlatni studio - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nominirani za nagradu Zlatni studio - 2 Nominirani za nagradu Zlatni studio - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nominirani za nagradu Zlatni studio - 3 Nominirani za nagradu Zlatni studio - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nominirani za nagradu Zlatni studio - 4 Nominirani za nagradu Zlatni studio - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nominirani za nagradu Zlatni studio - 5 Galerija 1/5 >>
Još jedno priznanje za Novu TV! Četiri nominacije za nagradu Zlatni studio. Finaliste imamo u kategorijama najbolji TV novinar, TV voditelj, najbolja TV emisija i najbolja TV zabava.

Trud i rad naših ljudi ponovno su prepoznati. Publika je odabrala finaliste za nagradu Zlatni studio Jutarnjeg lista. I ove godine priznanja za lica i formate Nove TV.

Pročitajte i ovo Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?" Provjereno: Bibliobus - 5 Na kotačima Svaki dan vozi stotine kilometara, ali nije profesionalni vozač: Pogledajte zašto se Anti djeca najviše vesele

Poplave, požari, potresi... Uvijek na licu mjesta naš je Andrija Jarak. I ove godine nominiran je za najboljeg TV novinara. "Svaki dan je nova priča, novo putovanje, novo dokazivanje, prema tome ovo može biti samo motiv da nastavim tempom kojim radim evo skoro već 26 godina“, poručio je Jarak.

Svakog četvrtka u domove građana diljem zemlje ulazi uigrana ekipa Provjerenog koja donosi potresne priče, razotkriva i ukazuje na probleme i bori se protiv nepravde. I kad se to čini nemoguće.

Provjereno je nominirano u kategoriji Najbolja TV emisija. Voditeljica emisije, Ivana Paradžiković nominirana je za najbolju TV voditeljicu. "Zbog toga radimo, zbog toga postojimo, zbog toga doslovno ginemo na terenu“, rekla je.

Iz epizode u epizodu donose pregršt zabave, smijeha i dobre glazbe.
Najzabavniji i najgledaniji plesno pjevački show u zemlji, Tvoje lice zvuči poznato, nominiran je u kategoriji Najbolja TV zabava. Goran Navojec, jedan od članova žirija u showu, nominiran je za Najboljeg filmskog glumca. U finalu je i naslovna pjesma serije Dar mar - Neće nas zauvik bit u izvedbi Petra Graše. Glas svojim favoritima možete dati do 5. veljače.

Više o ovoj temi pogledajte u videu priloženom u galeriji.

Kako i gdje glasovati?

Emisija koja svakog četvrtka mijenja društvo nabolje, Provjereno, kao i urednica i voditeljica Provjerenog Ivana Paradžiković, u utrci su za medijsku nagradu Zlatni studio u kategorijama Najbolja TV emisija i Najbolji TV voditelj/voditeljica. Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

Reporter Nove TV, koji je postao sinonim za javljanja s mjesta događaja, Andrija Jarak, u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio u kategoriji Najbolji TV novinar/novinarka. Podržite ga svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac. Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene