Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pad temperatura

Drastično osvježenje: Ponegdje temperatura neće prelaziti 23 stupnja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatsku do jutra stiže novo osvježenje.

U noći i prijepodne u većini kopnenih krajeva te na sjevernom Jadranu bit će promjenjivo do pretežno oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U poslijepodnevnim satima se ipak očekuje djelomično razvedravanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

U istočnoj Slavoniji i Dalmaciji ostaje pretežno sunčano, ali postoji mogućnost lokalnih pljuskova. Puhat će povremeno umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu jugo i jugozapadnjak, a poslijepodne će na sjevernom dijelu zapuhati jaka bura.

>> Napokon stiglo osvježenje, doznajte koliko će potrajati!

Jutarnja temperatura će biti između 14 i 19, na Jadranu od 21 do 26 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura na zapadu zemlje od 21 do 26, u istočnoj Slavoniji, Lici te na sjevernom Jadranu od 27 do 31, a u Dalmaciji ponovno i do 35 stupnjeva.

No u nekim područjima u unutrašnjosti, poput sjevera zemlje i Gorskog kotara, maksimalna temperatura bi mogla biti niža za gotovo 10 stupnjeva od današnje, odnosno oko 23 stupnja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene