Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Prijetio novinarki Provjerenog: 'Završit ćeš kao Pukanić!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča magazina Provjereno o muškarcu koji se predstavlja kao žena dobila je neugodan nastavak. Naime, reporterki Emi Branici dotični je muškarac uputio prijetnje smrću!

Muškarac koji se predstavlja kao žena te zavodi stare i dementne muškarce kako bi se domogao njihovih nekretnina, čovjek o kojem je Provjereno prošloga tjedna objavilo priču, nije zadovoljan takvim izvještavanjem te je tijekom novog snimanja zaprijetio Emi Branici kako će završiti kao Ivo Pukanić.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Provjereno: Bibliobus - 5 Na kotačima Svaki dan vozi stotine kilometara, ali nije profesionalni vozač: Pogledajte zašto se Anti djeca najviše vesele

Nova TV svaku prijetnju upućenu novinarima smatra ozbiljnim napadom ne samo na osobu nego i na slobodu medija i izvještavanja. U suradnji s nadležnim institucijama zato čini sve potrebno da ih se zaštiti. O čitavom slučaju oglasio se i privatni detektiv, koji tvrdi da dotični muškarac ima preko stotinu kaznenih prijava. "On jednostavno krade i pečate... dok ljudi koji rade tamo shvate da im nedostaje pečat, on je već napisao ne znam koliko dokumenata", rekao nam je detektiv upoznat sa slučajem. "Prema mom saznanju, on ima preko 120 evidentiranih kaznenih djela", dodaje detektiv.

Isti privatni detektiv ima dokaze o prevarama, krađama, lažima i kaže da muškarac-prevarant sve institucije vuče za nos.

Magazin Provjereno je u posjedu i presude iz srpnja ove godine, koja ga osuđuje na zatvorsku kaznu od godina dana i osam mjeseci, a on je još uvijek na slobodi.

Da je slobodan ali i opasan, u to se uvjerila naša novinarka Ema Branica, nakon što joj je prijetio.

"Završit ćeš kao Pukanić", poručio je novinarki dotični muškarac.

"Jel Vi to meni prijetite?", odvratila je pitanjem naša novinarka.

Dotični prevarant našoj je novinarki prijetio i fizičkim nasiljem rekavši da bi joj mogao "prilijepit znaš kako". Nakon toga je vulgarno pljunuo u smjeru Branice i nazvao je "neodgojenim smećem".

Prijetnje smo prijavili policiji, a u magazinu Provjereno, u četvrtak, pogledajte kako je moguće da je muškarac koji ima više od stotinu kaznenih prijava, ali i pravomoćnu presudu na godinu i osam mjeseci zatvora i dalje slobodan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene