Reporterka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić nalazi se u španjolskoj zračnoj luci El Prat, u Barceloni odakle se javlja za portal Dnevnik.hr i Dnevnik Nove TV.


19:26 - U zračnoj luci u Barceloni i dalje vlada nervoza, javlja Paula Klaić Saulačić. Osnovan je poseban krizni stožer za obitelji stradalih, a njima je na raspolaganju i šest psihologa.

Vezani članci Džamija, Bayonne, Francuska (Foto: AFP) Pucnjava ispred džamije u Francuskoj: Ozlijeđene dvije osobe, napadač uhićen Francuska policija, ilustracija (Foto: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL) Uhitili Francuza: Ubio svoju suprugu, četvero djece i dva psa. Zakopao ih ispod terase obiteljske kuće

U zračnoj luci puno je novinara, policija, ljudi iz Vlade i Crvenog križa.

Putnici uglavnom i dalje čekaju svoje letove, ali bilo je i onih putika, javlja Paula Klaić Saulačić, koji nisu željeli letjeti danas pa su u posljednji trenutak mijenjali svoje karte.

'Onima koji se boje leta sada je još teže'

'Među putnicima na aerodromu vlada nervoza. Onima koji se i inače boje leta sada je još teže', rekla nam je novinarka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić.

'Na areodrom su došli članovi obitelji i prijatelji stradalih putnika nakon što su doznali za nesreću', javlja nam Paula.

Ostaci zrakoplova nalaze se na 2.000 metara nadmorske visine.

Na jugu Francuske srušio se Airbus sa 142 putnika i šest članova posade

Podsjetimo, nešto prije 10 sati u utorak ujutro  na jugu Francuske srušio se Airbus sa 142 putnika i šest članova posade. Nitko nije preživio. Uzrok nesreće još uvijek nije poznat.