Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije birao riječi

Novi Milanovićev ispad na Facebooku: "Vedrana Rudan je polupismeno, vulgarno piskaralo"

Predsjednik Zoran Milanović nastavlja sa svojim napadačkim statusima na Facebooku.

Danas mu se na meti našla spisateljica Vedrana Rudan, koja je na N1 televiziji, komentiravši njegovu izjavu o zlostavljanju žena, poručila kako bi za Hrvatsku bio spas da Milanović ostane u krevetu i tamo hrče do kraja mandata.

Pročitajte i ovo Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem"

Predsjednik Milanović u najnovijem obračunu nije birao riječi.

"Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma.

Zoran Milanović, predsjednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vrijeme, jedan od tri najavangardnija zakona o registriranom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima", napisao je Milanović.

Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv...

Objavljuje Zoran MilanovićSrijeda, 10. veljače 2021.

Podsjetimo, Rudan je u gostovanju poručila  da se ne boji da će je Milanović napasti.

“Ja sam nitko, obična građanka sam, iza mene ne stoji horda sljedbenika, osim mojih čitatelja. U ratu, u fizičkom bih ja tu već dobila svoje, ali u verbalnom on šanse nema jer mu je vokabular siromašan, opterećen kojekakvim latinskim citatima. On je čovjek izvan svijeta, on lupeta što mu prvo padne na pamet i misli da je jako šarmantan. Voljela bih da ima bar elementarne pristojnosti”, zaključila je  Rudan na N1 televiziji

Milanovićeva izjava kako nisu sve žrtve seksualnog zlostavljanja jednake i iste izazvala je buru reakcija u javnosti, a predsjednik se s kritičarima počeo obračunavati na Facebooku. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene