Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon preuzimanja vlasti

Izgubili vlast pa se osvetili? Cijeli grad ostao bez besplatnog interneta: "Projekt koji smo svi skupa platili 800.000 kuna iz inata je ugašen!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Viktor Šimunić, novi gradonačelnik Oroslavja, u prošli je ponedjeljak prvi put ušao u svoj novi ured i tako zamijenio HDZ-ova Emila Gredičaka. Tjedan dana kasnije na društvenim se mrežama požalio da im je bivša vlast uskratila podatke, ali i ukinula internet.

Novi gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić prije tjedan dana zamijenio je na tom mjestu Emila Gredičaka iz HDZ-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ali nije mu žao Šimunić dobio poziv iz USKOK-a, predat će im snimku. Priznao nam da je zbog svega u strahu: "Ne znam kaj su sve spremni napraviti" Žarko Tušek Tajno financiranje kampanje Tušek nakon afere s podmićivanjem vijećnika: "Nije me sram, rekao sam da karikiram. Šimunić je inicirao sastanak, htio je biti kandidat za župana"

Tjedan dana kasnije Šimunić je na društvenim mrežama objavio da im je bivša vlast uskratila pristupne podatke, ukinula internet, a ključevi od ormarića stigli su tek jutros.

Navodi da je iz inata namjerno ugašen projekt koji su građani platiti više od 800 tisuća kuna.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Daje se na znanje!

Tijekom jučerašnjeg dana došlo je do prekida besplatnog gradskog interneta. Dolaskom ujutro na posao internetske veze nije bilo ni na jednom gradskom računalu.

Prošli tjedan smo od bivše vlasti zatražili pristupne podatke za internet, kao i sve ključeve od ormarića. Podatke nismo dobili, internet su prekinuli, a ključevi su danas ujutro doneseni u gradsku upravu.

Projekt koji smo svi skupa platili više od 800 tisuća kuna iz inata je ugašen. Budući da su nam pobrisali bazu podataka, nažalost ne znamo ni tko je sve koristio internet niti koliko ima korisnika.

Slijedi popis inventara i analiza stanja, a o svemu ćemo vas izvještavati, no nažalost problem zbog kompleksnosti ne možemo riješiti odmah. Molim vas za razumijevanje i strpljenje.
Shvaćam ljutnju i ogorčenost, međutim ovo nije bila moja odluka.
Molim sve koji su uložili svoja sredstva u opremu i koristili besplatni gradski internet da se jave na mail grada: grad@oroslavje.hr", napisao je na Facebooku gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene