Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavka direktora

Novac 3. maja odlazio svugdje, samo ne u brodogradnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je riječko brodogradilište 3. maj grcalo u dugovima, radnici na ulicama tražili su pravo na rad i plaću, bili bez repromaterijala i posla, na čekanju, direktor je na ručkove i najam luksuznih terenaca u prošloj godini potrošio 430 tisuća kuna.

Pritisnut sa svih strana podnio je neopozivu ostavku koju je nadzorni odbor i prihvatio. Odlučeno je i da se pročešlja reprezentacija i trošenje državnog novca u proteklih deset godina, kada su tvrtku vodili neki drugi direktori. Naime, postoje sumnje da je novac s računa brodogradilišta koje subvencionira država odlazio, dijeljen šakom i kapom svugdje, osim u brodogradnju.

Pročitajte i ovo Holding - 1 Nema pomaka Sindikat prijeti štrajkom u Zagrebačkom holdingu: Nakon četiri mjeseca pregovaranja i mirenja Nacionalni ispit iz Hrvatskog jezika Koji je smisao? Sindikat Preporod protiv nacionalnih ispita: "Besmisleni su i štetni!"

>> Vlada odobrila državno jamstvo 3. maju

'Imamo nekih naznaka da je bilo nekih uplata prema nekim klubovima sportskim i preko milijun kuna u jednom iznosu', rekao je Juraj Šoljić, povjerenik Sindikata metalaca 3.maja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene