Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tridesetak polaznika dramske sekcije u osnovnoj školi Poličnik u zadarskom zaleđu nije moglo sakriti oduševljenje darom Nove TV.


Naime, u njihovu učionicu pristigla je ekipa Nove TV predvođena urednicom i voditeljicom Ivanom Paradžiković koja im je uručila opremu za televizijsku montažu s četiri montažne jedinice.

Vezani članci Muhamed Hubanić Hamo Branitelj koji je KBC-u Rijeka donirao 100.000 kuna: "Toliko se trude da me to fasciniralo" Slika nije dostupna Ivana Paradžiković nova urednica 'Provjerenog'

Vrijedni učenici dosad su se uspješno bavili samo dramskim dijelom, no odsad će, zahvaljujući donaciji Nove TV, moći poraditi i na svom talentu za snimanje i montiranje. Kažu, imaju već jednu kameru, a montaža im je samo zaokružila cjelinu.

'Drago nam je da Nova TV na ovaj način može doprinijeti edukaciji mladih naraštaja. Znatiželjna lica i brojni upiti učenika znak su da je oprema otišla u prave ruke i da i na ovaj način kao televizija sudjelujemo u razvoju znanja i kreativnosti naših gledatelja od njihovih najmlađih dana',  izjavila je prilikom posjeta školi Ivana Paradžiković

Bila su na ovom veselom okupu i djelatnici odjela tehnike Nove TV koji su voditelja filmske sekcije Hrvoja Dukića uputili u tajne TV montaže. Razdragana djeca obećala su uskoro podijeliti s nama svoje najnovije radove.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju