Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za male redatelje

Nova TV poklonila djeci računala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetak polaznika dramske sekcije u osnovnoj školi Poličnik u zadarskom zaleđu nije moglo sakriti oduševljenje darom Nove TV.

Naime, u njihovu učionicu pristigla je ekipa Nove TV predvođena urednicom i voditeljicom Ivanom Paradžiković koja im je uručila opremu za televizijsku montažu s četiri montažne jedinice.

Pročitajte i ovo Zahrđali projektil pronađen u garaži u SAD-u - 1 Čišćenje garaže FOTO Htio je muzeju donirati nuklearni projektil, na vrata mu je ubrzo pokucala policija Pomozimo mališanima iz udruge Vukovarski leptirići Pokrovitelj Telemach Dječji osmijeh nema cijenu: Pomozimo mališanima iz udruge Vukovarski leptirići

Vrijedni učenici dosad su se uspješno bavili samo dramskim dijelom, no odsad će, zahvaljujući donaciji Nove TV, moći poraditi i na svom talentu za snimanje i montiranje. Kažu, imaju već jednu kameru, a montaža im je samo zaokružila cjelinu.

'Drago nam je da Nova TV na ovaj način može doprinijeti edukaciji mladih naraštaja. Znatiželjna lica i brojni upiti učenika znak su da je oprema otišla u prave ruke i da i na ovaj način kao televizija sudjelujemo u razvoju znanja i kreativnosti naših gledatelja od njihovih najmlađih dana',  izjavila je prilikom posjeta školi Ivana Paradžiković

Bila su na ovom veselom okupu i djelatnici odjela tehnike Nove TV koji su voditelja filmske sekcije Hrvoja Dukića uputili u tajne TV montaže. Razdragana djeca obećala su uskoro podijeliti s nama svoje najnovije radove.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene