Novinar redakcije Dnevnika Nove TV ostvario je prvi Snapchat takeover u Hrvatskoj .


Nova TV još jednom dokazala je da živi svoju viziju najjače multimedijalne platforme: DNEVNIK.HR prvi je medij u Hrvatskoj koji ima Snapchat profil, a osim toga Nova TV prva u Hrvatskoj koristila je formu Snapchat reportaže. Snapchat reportažu od nedavno koriste i najveći svjetski mediji, poput AlJazeere, CNN-a, MSNBC, FOX, Whashington posta, a među njima i hrvatski medijski lider - Nova TV.

Ivan Forjan reporter Dnevnika Nove TV, uživo se danas javio iz Izraela s najvećeg svjetskog sajma inovacija i tehnologije te svoju Snapchat reportažu donio na Snapchat profilu Dnevnik.hr-a Nove TV. Time je Nova TV ostvarila „Snapchat takover“ i prva u Hrvatskoj korisnicima omogućila ovakav način konzumiranja sadržaja.

Tehnika Snapchat reportaže omogućuje trenutan prijenos informacije direktno s mjesta događaja. Korisnici koji žele konzumirati uživo vijesti, a iste mogu trenutno i podijeliti, prepoznali su kvalitetu Snapchata i alata komunikacije koje ova mreža omogućava.

Nova TV kao najjača medijska kompanija na tržištu i ovaj kanal koristi za pravovremeno i vjerodostojno prenošenje relevantnih informacija. Nova TV i dalje će se razvijati kao multimedijalna platforma i koristiti sve alate i kanale koji su raspoloživi s ciljem da svojim korisnicima omogući pravovremene i vjerodostojne informacije te vrhunsku zabavu.

Vezani članci Uspjeh YouTube kanala Nove TV Veliki uspjeh YouTube kanala Nove TV – prešao je vrtoglavu brojku od pola milijuna pretplatnika Nova TV apsolutni televizijski pobjednik drugog kruga lokalnih izbora - 1 Nova TV apsolutni televizijski pobjednik u gledanosti drugog kruga lokalnih izbora

Korisnici Snapchata pod imenom Dnevnik.hr ,mogu pronaći profil news portala i konzumirati zanimljiv sadržaj.