Novinar redakcije Dnevnika Nove TV ostvario je prvi Snapchat takeover u Hrvatskoj .


Nova TV još jednom dokazala je da živi svoju viziju najjače multimedijalne platforme: DNEVNIK.HR prvi je medij u Hrvatskoj koji ima Snapchat profil, a osim toga Nova TV prva u Hrvatskoj koristila je formu Snapchat reportaže. Snapchat reportažu od nedavno koriste i najveći svjetski mediji, poput AlJazeere, CNN-a, MSNBC, FOX, Whashington posta, a među njima i hrvatski medijski lider - Nova TV.

Ivan Forjan reporter Dnevnika Nove TV, uživo se danas javio iz Izraela s najvećeg svjetskog sajma inovacija i tehnologije te svoju Snapchat reportažu donio na Snapchat profilu Dnevnik.hr-a Nove TV. Time je Nova TV ostvarila „Snapchat takover“ i prva u Hrvatskoj korisnicima omogućila ovakav način konzumiranja sadržaja.

Tehnika Snapchat reportaže omogućuje trenutan prijenos informacije direktno s mjesta događaja. Korisnici koji žele konzumirati uživo vijesti, a iste mogu trenutno i podijeliti, prepoznali su kvalitetu Snapchata i alata komunikacije koje ova mreža omogućava.

Nova TV kao najjača medijska kompanija na tržištu i ovaj kanal koristi za pravovremeno i vjerodostojno prenošenje relevantnih informacija. Nova TV i dalje će se razvijati kao multimedijalna platforma i koristiti sve alate i kanale koji su raspoloživi s ciljem da svojim korisnicima omogući pravovremene i vjerodostojne informacije te vrhunsku zabavu.

Vezani članci Marija Miholjek i Saša Kopljar VIDEO/FOTO Dnevnik Nove TV posljednji put u starom izdanju: Od danas novi studio i novi termin od 19 sati! London, Velika Britanija Kraljica Elizabeta II. pokopana je uz svog supruga princa Phillipa u dvorcu Windsor

Korisnici Snapchata pod imenom Dnevnik.hr ,mogu pronaći profil news portala i konzumirati zanimljiv sadržaj.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju