Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVA TV I SPAR HRVATSKA

Vjetar u leđa malim poduzetnicima: Uskoro počinje nova sezona emisije Startaj Hrvatska

Aktualno Galerija Startaj Hrvatska - 5 Startaj Hrvatska - 5 Foto: DNEVNIK.hr Startaj Hrvatska - 2 Startaj Hrvatska - 2 Foto: DNEVNIK.hr Startaj Hrvatska - 3 Startaj Hrvatska - 3 Foto: DNEVNIK.hr Startaj Hrvatska - 4 Startaj Hrvatska - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Startaj Hrvatska - 1 Galerija 1/7 >>
Nakon uspješne dvije sezone, projekt Nove TV i trgovačkog lanca SPAR ''Startaj Hrvatska'' ide dalje. Osmero malih, domaćih proizvođača - koji stvaraju kvalitetne i inovativne proizvode - dobilo je priliku ostvariti svoje snove i učiniti konkretne korake u poslovnim planovima.

Osmero finalista dobilo je priliku razviti svoje proizvode i predstaviti ih široj javnosti. Većina njih, mnoge od tih ciljeva, ne bi mogla sama realizirati.

"Jedno je prodavatI na štandu, na sajmovima ili na kućnom pragu, a drugo je u trgovačkom lancu. Tako da taj postupak da unaprijedimo njihov proizvod da bude spreman za naše police je ustvari naša podrška", rekao je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Koliko je važno da mali poduzetnici dobiju vjetar u leđa, najbolje znaju oni to koji su to već prošli.

"Projekt Startaj Hrvatska stvarno mijenja živote. Razlika od prije i sad je stvarno ogromna, i nema šanse da bi bili ovdje gdje smo sad", istaknula je Maja Fertalić koja je imala hit proizvod druge sezone.

Pročitajte i ovo Mia Kovačić i Jan Kerekeš - 3 Prava prilika! Startaj Hrvatska ide dalje: Na Novoj TV uskoro počinje treća sezona emisije koja daje vjetar u leđa mladim poduzetnicima!

Pročitajte i ovo Zora i Goran Čipčić Bila mu je najveća podrška Posljednji pozdrav Zori Čipčić, baki pobjednika prve sezone Startaj Hrvatska: ''Da ti je samo znati...''

Da se trud isplati, podsjete se svaki put kad svoje proizvode vide na policama velikog trgovačkog lanca. Od danas se tamo mogu pronaći i oni ovogodišnjiih kandidata.

"Kad vidiš svoj proizvod na polici nekako vrati ti se sve šta si proša, sve šta se izdogađalo da do toga dođeš i budes sritan, ponosan, ispunjen, sve nekako u jedno i bude ti motivacija za dalje", poručio je Goran Čipčić.

Upravo to je i jedan od ciljeva projekta - motivirati kandidate da ne odustanu.

"Poduzetnik uspješan mora imati i ustrajnost i fleksibilnost. Naravno, uvijek ima puno prepreka, a ne smijete odustat, pogotovo na početku", rekao je predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.

Kroz treću sezonu vodit će nas novi voditeljski duo Mia Kovačić i Jan Kerekeš. A da smijeha neće nedostajati pobrinut će se Jan, koji će na duhoviti način predstavljati proizvode.

"Pa znaš što, dođeš doma zadovoljan. I moram priznati da je lijepo biti dio nečijeg poduzetničkog puta", rekla je Mia.

"Ja sam taj koji testira proizvode, pa super je, u mjesec sam uspio dobit, skinut kile, ovisi koliko repeticija imamo za koji proizvod", kazao je Jan.

Emisija kreće drugog listopada na Novoj TV kada ćete imati priliku upoznati kandidate i pratiti njihove životne i poduzetničke priče.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene