Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesecima nakon špice turističke sezone

Britanski The Sun se raspisao o Puli: Glasna je, dražesna i posebna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski dnevnik The Sun na svojoj je internetskoj stranici objavio tekst novinarke Lauren Taylor, u kojemu ona opisuje svoj boravak u Puli, odnosno na glazbenom festivalu Outlook.

Bogat program manifestacija i kulturne znamenitosti oduševili su novinarku najtiražnijeg britanskog dnevnog lista The Sun, koji mjesecima nakon špice sezone donosi tekst o ljepotama i turističkim sadržajima Pule i okolice

Pročitajte i ovo Stare jezgre - 2 Po uzoru na Veneciju Hoće li i biser Jadrana naplaćivati ulaz? Turisti: "Platili bismo i 10 eura"; Domaći: "Ni slučajno, ne želimo biti samo za elitu" Turisti u Veneciji Smanjit će gužve? Ovo je prvi grad u svijetu koji turistima naplaćuje ulaz: Pogledajte kolike su kazne za švercere

Članak je naslovljen 'Glasna i dražesna - Pula je poprilično posebna', a Lauren Taylor u njemu opisuje prošlogodišnji festival elektronske glazbe, čiji su najbrojniji posjetitelji upravo iz Velike Britanije.

Pulu opisuje kao grad netaknute prirode, odličnih vina i ribarske tradicije te prekrasnih povijesnih znamenitosti, poput Arene i ulice Sergijevaca. Potpuno oduševljena gradom, čitateljima poručuje kako svoje voljene trebaju dovesti u čarobnu Pulu, ukoliko ih žele impresionirati.

>> VIDEO Hrvatska na još jednoj listi TOP zemalja za posjetiti u 2013.!

Svoj komentar na članak dao je i gradonačelnik Pule Boris Miletić, iskazavši zadovoljstvo reakcijom gostiju i građana na prošlogodinje manifestacije u Puli. 'Drago mi je što i mjesecima nakon špice sezone i velikih manifestacija, interes svjetskih medija za Pulu ne prestaje. Opredijelivši se za manifestacije i ohrabrujući organizatore kvalitetnih događanja da dođu u Pulu željeli smo osigurati promidžbu našega grada na svjetskoj razini, a građanima dati priliku za povećanje prihoda od turističkih djelatnosti i na tom ćemo putu nastaviti i ubuduće', kazao je.

Zahvaljujući kvalitetnim sadržajima, festivalima Outlook i Dimensions te hokejaškom spektaklu u Areni, sve je veći interes za turističkim dolascima u Pulu, koja je prema broju online pretraživanja putovanja i destinacija putem Googlea za Hrvatsku na trećem mjestu, nakon Zagreba i Dubrovnika, kažu iz TZ grada Pule.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene