Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema zamjenika...

Nova čistka mladog vođe: Kim Jong Un opet ubija?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južna Koreja istražuje navode o nestanku Choe Ryong Haea, Kimovog zamjenika. Navodno je u zatvoru, a glasine su se intenzivirale kada se nije pojavio s Kimom na događanjima na kojima inače bi.

Južna Koreja istražuje navode da se mladi sjevernokorejski vođa Kim Jong Un riješio još jednog od najbližih suradnika. Povod istrazi su glasine o nestanku njegovog zamjenika Choe Ryong Haea, koji je navodno u zatvoru gdje ga ispituju, piše Daily Mail.

Ispovijest prijatelja iz djetinjstva: Kim Jong Una nisu zanimale žene

Pročitajte i ovo Ilustracija Vojna vježba "Nuklearni okidač": Sjeverna Koreja sprema se za rat Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Pretpostavlja se da je Choi držao nekoliko vodećih pozicija u Sjevernoj Koreji nakon što je Kim naredio pogubljenje svog tetka Jang Song Thaeka. Nagađa se da je Choi izazavao nezadovoljstvo kod Kima kada je preuzeo upravljanje nekoliko državnih industrija.

Glasine o njegovom nestanku postale su intenzivnije kada se nije pojavio na događanjima u veljači na kojima inače prati Kima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene