Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SANIRAN OŠTEĆENI CJEVOVOD

Jedni oštetili cijevi, drugi radili cijelu noć da bi ih popravili: Slavoncima stigla voda, ne treba je prokuhavati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je tijekom noći saniran cjevovod na koji je iz regionalnog vodocrpilišta u Sikirevcima priključeno više od 100.000 stanovnika Vukovarsko-srijemske županije, opskrba vodom normalizirana je u srijedu ujutro na cijelom distribucijskom području.

Potvrdili su to iz Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije te izvijestili kako je oštećenje nastalo kao posljedica radova koju je građevinska tvrtka obavljala uz autoput Lipovac - Zagreb, i to zbog neopreznog rukovanja građevinskim strojem njihova djelatnika.

Djelatnici Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije odmah su izašli na teren i radili cijelu noć po hladnoći i u teškim uvjetima kako bi oštećenje bilo što prije otklonjeno, a vodoopskrba normalizirana.

Radove su završili tijekom noći, a do jutra se opskrba vodom normalizirala na cijelom distribucijskom području Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ŽIVA MUKA Neoprezno rukovali građevinskim strojem pa oštetili cijevi: Deseci mjesta u Slavoniji ostali bez vode
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zagrepčani bez vode Nekoliko naselja opet bez vode: U metropoli ponovno pukle cijevi

Zbog učestalih poziva građana vezano za prokuhavanje vode nakon jučerašnjeg oštećenja regionalnog vodovoda, iz tog distributera poručuju da je voda zdravstveno ispravna i da je nije potrebno prokuhavati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene