Roditelji malene Nore su snimili kratki video u kojem su se još jednom svima zahvalili što su njihovoj kćeri omogućili da dobije novu šansu za život.


'Ovdje smo već 20 dana i želimo se zahvaliti bolnici i svima na njihovoj ljubaznosti. Osjećamo se dobrodošlima otkako smo došli u bolnicu. Nora je već dvadeset dana pacijentica Children's hospital of Philadelphia i sve se dobro odvija. Nadamo se da ćemo krajem sljedećega tjedna znati više o rezultatima analize.

>>
Udruga Hrabro dijete kod Josipovića: Nora je dobro, potreban joj je mir

Sada smo na prvoj stepenici Norina liječenja. Njezine su stanice u laboratoriju i nadamo se da ćemo o tome znati nešto više kroz idućih nekoliko dana. Liječenje je eksperimentalno, ali je nada. Prvo što smo vidjeli kad smo kročili u bolnicu, bio je slogan 'Nada živi ovdje'. To je doista tako', kazala je Đana Atanasovska, Norina majka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Vlada plješće borcima protiv koronavirusa Točno u podne prolomio se gromki pljesak za sve koji pomažu u borbi protiv koronavirusa u Hrvatskoj, pljeskali i članovi Vlade Slika nije dostupna Norino stanje pogoršano: 'Pojačajte molitve i pozitivne misli!'