Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

'Ovo je bila noćna mora'

Noć nakon rušenja bagerista: Preživjela sam je gutanjem tableta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani, čiju je kuću bagerist jučer srušio, noć su proveli kod susjeda reagirajući na svaki zvuk.

Policija je provela cijelu noć u Heinzelovoj ulici, gdje je bagerist srušio jednu kuću i pokušao srušiti još dvije. Stanari kuće i susjedi su dali iskaze, a više ljudi je, tvrde stanari, završilo na ispitivanju, nakon kojeg idu na prepoznavanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prizivaju prisebnost i suzdržanost Pružili ruku mira: Kina želi posredovati u smirivanju sukoba na Bliskome Istoku Počelo rušenje vile Frane Barbarić - 1 Bivši šef HEP-a Rušenje bespravno izgrađene vile Frane Barbarića na Hvaru: Sutra nestaje glavni dio

Prema neslužbenim informacijama investitor je želio požuriti rušenje kuća, koje se nalaze na gradskom zemljištu. Grad Zagreb nije poslao nalog za rušenje, potvrdio je Davor Jelavić, pročelnik zagrebačkog gradskog ureda za graditeljstvo.

Kako neslužbeno doznajemo, za upravljačem bagera bio je radnik tvrtke iz susjedstva, Boston Global Properties. Prije godinu dana ta je tvrtka za nekretnine kupila golemo zemljište s kojeg je bager 'operirao', ali i kuću na toj zemlji.

Stanari su spavali kod susjeda. Nemirni čekaju ponedjeljak, kada se očekuje dolazak nadležnih službi, koje ih trebaju negdje smjestiti. Iz Poglavarstva su im također obećali pomoć.

>> Bagerom srušio kuću u Zagrebu i ozlijedio ženu

'Sa strahom, užasnim strahom, trzajima, gutanjem tableta za smirenje sam uspjela preživjeti noć. Oči sam malo zatvorila, ali na svaki zvuk smo suprug i ja skakali, jer ovo je bila noćna mora', rekla je Olga Župan, čija je kuća puknula.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene