Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mještani Ličkog Osika zabrinuti

Nitko ne čuva opasne eksplozivne smjese: 'Stara sam, ali bojim se'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ulazna vrata bivšeg vojnog pogona razbijena su pa svatko može nesmetano ući. Mještani su zabrinuti zbog moguće opasnosti za njih i njihove obitelji.

U bivšem vojnom pogonu u Ličkom Osiku nečuvane stoje stotine vreća opasne eksplozivne smjese. Ulazna vrata razbijena su pa svatko može nesmetano ući. Nepoznato je koliko je dugo objekt u ovakvom stanju bez nadzora, a mještani ne kriju zabrinutost mogućom opasnosti za sebe i svoje obitelji.

Zagreb: U Austriju poštom pokušali poslati strojnicu marke Thompson

Pročitajte i ovo Ilustracija Demokratska republika Kongo Okrutno iskoristili djecu kao zamku: Pobunjenici postavili eksploziv na jednogodišnje blizanke Ilustracija Namjera ili slučajnost? Rusi otkrili tragove eksploziva na brodu iz Turske: Ranije ovog mjeseca bio je u ukrajinskoj luci

'Ako je tako, bojim se. Kako ne bi? Stara sam, ali bojim se svejedno', 'Nije normalno jer tu je veliko stanovništvo, djeca, to nitko ne pazi', 'Ovo ako je istina, da je ovako stanje kako je sada, ovo ne može biti veća sramota, ustvari ja to nazivam nacionalna sramota', neke su od reakcija mještana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene