Ulazna vrata bivšeg vojnog pogona razbijena su pa svatko može nesmetano ući. Mještani su zabrinuti zbog moguće opasnosti za njih i njihove obitelji.


U bivšem vojnom pogonu u Ličkom Osiku nečuvane stoje stotine vreća opasne eksplozivne smjese. Ulazna vrata razbijena su pa svatko može nesmetano ući. Nepoznato je koliko je dugo objekt u ovakvom stanju bez nadzora, a mještani ne kriju zabrinutost mogućom opasnosti za sebe i svoje obitelji.

Zagreb: U Austriju poštom pokušali poslati strojnicu marke Thompson

Vezani članci Pronađena droga i eksploziv u Splitu (Foto: PU splitsko-dalmatinska) - 1 Pao diler u Splitu: Policija kod njega našla drogu, eksploziv, bombe, štapine, metke... Raznesen je bankomat u Zadru (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) - 3 Usred noći eksplozivom raznijeli bankomat u Zadru, nema ozlijeđenih

'Ako je tako, bojim se. Kako ne bi? Stara sam, ali bojim se svejedno', 'Nije normalno jer tu je veliko stanovništvo, djeca, to nitko ne pazi', 'Ovo ako je istina, da je ovako stanje kako je sada, ovo ne može biti veća sramota, ustvari ja to nazivam nacionalna sramota', neke su od reakcija mještana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook