Ulazna vrata bivšeg vojnog pogona razbijena su pa svatko može nesmetano ući. Mještani su zabrinuti zbog moguće opasnosti za njih i njihove obitelji.


U bivšem vojnom pogonu u Ličkom Osiku nečuvane stoje stotine vreća opasne eksplozivne smjese. Ulazna vrata razbijena su pa svatko može nesmetano ući. Nepoznato je koliko je dugo objekt u ovakvom stanju bez nadzora, a mještani ne kriju zabrinutost mogućom opasnosti za sebe i svoje obitelji.

Zagreb: U Austriju poštom pokušali poslati strojnicu marke Thompson

Vezani članci Vlak u Nevadi iskliznuo iz tračnica (Foto: Screenshot/Twitter/Michael Lyday) Izbjegnuta katastrofa: Vlak pun eksploziva, oružja i kemikalija iskliznuo iz tračnica Pronađena droga i eksploziv u Splitu (Foto: PU splitsko-dalmatinska) - 1 Pao diler u Splitu: Policija kod njega našla drogu, eksploziv, bombe, štapine, metke...

'Ako je tako, bojim se. Kako ne bi? Stara sam, ali bojim se svejedno', 'Nije normalno jer tu je veliko stanovništvo, djeca, to nitko ne pazi', 'Ovo ako je istina, da je ovako stanje kako je sada, ovo ne može biti veća sramota, ustvari ja to nazivam nacionalna sramota', neke su od reakcija mještana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook