Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni mladić i djevojka

Zagreb: U Austriju poštom pokušali poslati strojnicu marke Thompson

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog ilegalne nabave i preprodaje oružja, eksploziva i streljiva, zagrebačka policija privela je 27-godišnjeg mladića i 25-godišnju djevojku te protiv njih podnijela kaznene prijave.

Sumnja se da je mladić ilegalno nabavljao veću količinu oružja, eksploziva i streljiva, a potom ga predavao djevojci radi daljnje preprodaje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Policija ih je otkrila kad su željeli u Austriju paketom poslati strojnicu marke Thompson.

Prodaju strojnice Thompson mladić je dogovorio putem interneta sa zasad nepoznatom osobom iz Austrije. Strojnicu je, uz pomoć djevojke, zapakirao u kartonsku kutiju, na kojoj su naveli lažni sadržaj i ime pošiljatelja. Potom je ona pošiljku predala u poštu.

Naknadnim rendgenskim pregledom utvrđeno je da je u paketu strojnica.

FOTO: Policija zaplijenjenila pravi arsenal oružja, pronašli laboratorij za droge i uhitili dvojicu dilera

Nakon toga policija je pretražila njihove prostorije, pronašla i oduzela tri puške, dva pištolja, veću količinu streljiva, 200 grama TNT-a, prijenosno računalo i više mobitela, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Kriminalističko istraživanje zagrebačka je policija obavila u suradnji s krapinsko-zagorskom policijskom upravom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene