Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Milinović se ogradio od Ive Sanadera

O Sanaderu: 'Niti ima, niti će ikad imati moju potporu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović ogradio se danas od eventualne potpore Ivi Sanaderu.

'Oštro odbacujem insinuacije da sam na bilo koji način, tijekom moje tiskovne konferencije, dao bilo kakvu potporu Ivi Sanaderu, kako se u pojedinim medijima može iščitati. Radi se o običnim insinuacijama i podmetanjima. Na tiskovnoj konferenciji, između ostalog, naglasio sam kako sam sve odluke u resoru za koji sam zadužen donosio samostalno, uostalom kao i sada', navodi se u priopćenju koje je poslao medijima.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

>> Milinović: Prijavio bih Sanadera da je ukrao i 100 kuna

'Ivo Sanader je napustio HDZ i Vladu u najtežim trenutcima, te je pokušao puč u stranci, te sam zbog toga glasovao za njegovo isključenje iz stranke, stoga niti ima, niti će bilo kada imati moju potporu. Moju vrlo jasnu potporu, kao i potporu Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije, ima predsjednica Vlade gđa. Jadranka Kosor, s kojom će HDZ na čelu, u to sam čvrsto uvjeren, pobijediti na sljedećim parlamentarnim izborima', zaključio je Milinović u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene