Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović ogradio se danas od eventualne potpore Ivi Sanaderu.


'Oštro odbacujem insinuacije da sam na bilo koji način, tijekom moje tiskovne konferencije, dao bilo kakvu potporu Ivi Sanaderu, kako se u pojedinim medijima može iščitati. Radi se o običnim insinuacijama i podmetanjima. Na tiskovnoj konferenciji, između ostalog, naglasio sam kako sam sve odluke u resoru za koji sam zadužen donosio samostalno, uostalom kao i sada', navodi se u priopćenju koje je poslao medijima.

Vezani članci Glasovanje, ilustracija Vlada danas raspisuje lokalne izbore: Novu vlast biramo u čak 576 gradova, općina i županija Vili Beroš Gotov sastanak Vlade s veledrogerijama: ''Dogovorili smo otplatni plan do kraja godine''. Ministar financija objasnio detalje

>> Milinović: Prijavio bih Sanadera da je ukrao i 100 kuna

'Ivo Sanader je napustio HDZ i Vladu u najtežim trenutcima, te je pokušao puč u stranci, te sam zbog toga glasovao za njegovo isključenje iz stranke, stoga niti ima, niti će bilo kada imati moju potporu. Moju vrlo jasnu potporu, kao i potporu Županijskog odbora HDZ-a Ličko-senjske županije, ima predsjednica Vlade gđa. Jadranka Kosor, s kojom će HDZ na čelu, u to sam čvrsto uvjeren, pobijediti na sljedećim parlamentarnim izborima', zaključio je Milinović u priopćenju.