Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godišnjica smrti Kristine Šušnjare

'Nismo znali kad je proljeće, kad ljeto, a kad zima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnoštvo Triljana i mještana okolnih naselja sudjelovalo je danas u procesiji i misi zadušnici kojom je obilježena godišnjica smrti mučki ubijene studentice Kristine Šušnjare. Podsjetimo, za ubojstvo koje je šokiralo Hrvatsku, njezin ubojica Luka Pezelj u listopadu je osuđen na 31 godinu zatvora.

Rijeke Triljana i mještana Cetinske krajine okupile su se na Triljskom mostu na kojem je Kristina posljednji put viđena živa. Uz molitve, zapaljene svijeće i cvijeće krenula je procesija do posljednjeg počivališta mlade djevojke. Iza obitelji Šušnjara je najteža i najbolnija godina, ostale su samo uspomene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Luka Pezelj optužen za ubojstvo Kristine Šušnjare Slika nije dostupna Kako prepoznati potencijalnog ubojicu?

'Nismo znali kad je proljeće ni kad je ljeto i ponovo je došla zima i ponovo je došla ta godina. Duga je kao vječnost. Svaki dan te nešto podsjeća na to i vraća, ali godina prođe bez naše Kristine', rekao je Ivica Šušnjara, otac pokojne Kristine.

>> Ivica Šušnjara: Volio bih kad bi odslužio svih 30 godina

>> Luka Pezelj optužen za ubojstvo Kristine Šušnjare

>> Studentica autostopirala pa nestala

Podsjetimo, prije točno godinu dana Kristina je krenula u večernji izlazak u Sinj. Stopirajući na Triljskom mostu povezao ju je 25-godišnji Luka Pezelj, kojeg je površno poznavala. Pokušao ju je silovati, a onda je ubio. 'To nam je bilo najteže. Ne bi dolazili 10-15 dana sebi. Niti smo jeli, niti smo pili. Ne daj Bože nikome takvo nešto', rekao je Ivica. U znak sjećanja na nedužnu žrtvu procesija će se održavati svake godine na godišnjicu njene smrti, a uskoro se očekuje i objavljivanje zbirke pjesma koje je Kristina ostavila za sobom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene