Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikolina Jakovljević

''Djevojka sa supermoćima'' : "Navijanje me ispunjava pozitivnom energijom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikolina Jakovljević jednom godišnje, početkom studenog postaje “djevojka sa supermoćima”, jedan od najprepoznatljivijih simbola Zagrebačkog noćnog cenera.

Brojni trkači prepoznat će Nikolinu Jakovljević kao djevojku s najzanimljivijim transparentom koji vide uz deset kilometara dugu stazu Zagrebačkog noćnog cenera. "Dotakni za super moći" napisano kraj velike zvijezde na kraju utrke ponekad je potpuno uništeno od svih udaraca - jer svi žele njezine supermoći. 

Pročitajte i ovo Trasa 11. Zagrebčkog noćnog cenera PRIPAZITE Policija upozorava: Večeras izbjegavajte centar Zagreba, evo koje ulice će biti zatvorene Slika nije dostupna LUDILO NA ULICAMA NI KIŠA GA NIJE SPRIJEČILA Događaj koji je Zagreb učinio još ljepšim

"Kada vam se tisuću ljudi osmjehne u sat vremena, to je toliko dobar osjećaj, količina pozitivne energije koju uopće ne mogu opisati", kaže uz široki osmijeh Nikolina.

Njezino navijanje počelo je upravo na Ceneru 2013. godine gdje je došla podržati supruga. "Te godine je padala kiša, bilo je jako hladno. Iako sam došla navijati za muža, kada sam vidjela ostale onako mokre, ali da i dalje ustraju, počela sam pljeskati za sve. To je bilo prekrasno iskustvo i odlučila sam to ponoviti svake godine koliko mogu", kaže Nikolina koja je nastavila svoju navijačku tradiciju.  

Nakon te, pojavila se na mnogim utrkama, a njezin trud prepoznali su i organizatori Noćnog cenera. "Svake godine izmisle još nešto novo, nešto inovativno. Bilo da su to radionice izrade transparenata za djecu, navijački punktovi gdje se dijele rekviziti za navijanje, pušta glazba, dijeli se pozitivna energija", kaže Nikolina koja će ove godine trčati na Ceneru. Njen transparent sa supermoćima neće izostati, njega će ponijeti njezini navijači. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene