Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjeli kupiti Runtića

Grmoja: ''HDZ će učiniti sve da zaštiti kriminal u Agrokoru''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja potvrdio je da je Hrvoje Runtić policiji prijavio da ga je HDZ pokušao kupiti da prilikom glasovanja prijeđe u njihov tabor.

''Očito su arhitekti ovog štićenja u Agrokoru shvatili ipak da su se zaletjeli, da je premijer Plenković napravio potez koji nije smio napraviti, da je destabilizirao Vladu, a da nema dovoljnu većinu. Išli su prema našem zastupniku Hrvoju Runtiću kojem su ponudili rješavanje svih njegovih dugova i financijskih problema koje imaju on i njegova supruga. On je to prijavio policiji. Radi se o teškom kaznenom djelu i očito je da će ovih dana pred nama biti teške političke trgovine. Vidjet ćemo hoće li premijer Plenković biti bolji trgovac od Tomislava Karamarka i tko će sve pokleknuti pred tim ponudama. Svi zastupnici koji se ne pojave na glasovanju o ministru Mariću i budu suzdržani, očito je da su dio te nove većine s HDZ-om i očito da žele štiti kriminal u Agrokoru'', rekao je Grmoja.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Na pitanje jesu li iz HDZ-a vrbovali još nekoga iz redova Mosta, odgovorio je da se za sada radi samo o zastupniku Hrvoju Runtiću te da očekuju istragu o tome.

''Oni će učiniti sve da zaštite kriminal u Agrokoru, da ne dođe do rasprave u Agrokoru. Žele sve gurnuti pod tepih, ali mi to nećemo dopustiti. Božo Petrov je predsjednik Sabora. Ako se oni služe svim metodama, pa i ovakvim prljavim i kriminalnim, mi ćemo koristiti sve poslovničke mogućnosti'', zaključio je Grmoja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene