Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikog ne želi prijaviti

Nije je bilo 40 sati: Navodno oteta i silovana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brutalno silovanje Riječanke jučer je postala glavna tema u tom gradu.

Djevojku u subotu u jutarnjim satima prvo je maltretirao taksist, a zatim su je otela dvojica nepozantih mladića. Nakon što ju je taksist izbacio iz taksija mladići su je uzeli u svoj automobil, odvezli je na područje naselja pećine gdje su je silovali. Njezin 43- ogodišnji dečko nestanak je prijavio policiji u nedjelju oko 4.30 sati, a drugi dan je prijavljeno da je oteta  brutalno seksualno iskorištena, piše Jutarnji list. U nedjelju ujutro obaviještene su ophodnje na terenu, te je započeta službena potraga i provjerene su neke adrese. Međutim, jučer oko 16.30 sati navodno oteta djevojka se vratila kući 'živa i zdrava'. Riječki policajci započeli su istragu i obavili razgovor s oštećenom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlostavljana i traumatizirana 'Pretvorili su me u stroj za seks' Slika nije dostupna Proživjela traumu Nakon otmice se probudila iz kome, a na ono što je otkrila ni do danas nema odgovor!

'Točno je da je prijavljen nestanak te djevojke, a isto tako i njen povratak kući. Mi smo obavili razgovor s oštećenom i mogu vam reći da nije prijavila nikoga za silovanje ili za bilo koje drugo kazneno djelo', izjavio je za Jutarnji list voditelj OKC-a PU primorsko Goranske, Valentin Didović. Također, rekao je da nema ni prijave za bilo koje kazneno djelo, te da nitko nije priveden niti osumnjičen. Izjave građana i napise u novinama nije mogao komentirati. I dok se njezin dečko već obratio nekim medijima, njegova djevojka odbila je sve razgovore o toj temi i nije željela reći gdje je provela gotovo 40 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene