Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Marasović poručio

'Nije drug Tito vratio Dalmaciju već NDH i Pavelić'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tito, Pavelić, Jugoslavija i NDH nisu bili tema današnje saborske rasprave, ali su zastupnici našli načina kako i njih uvrstiti na dnevni red.

Dok je većina zastupnika govorila o temi - imenovanju ravnatelja u osnovne i srednje škole, HDZ-ov Dujomir Marasović osvrnuo se na gradivo koje se uči. Tvrdi da se djeci servira falsificirana povijest.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

'Komunisti su napravili velika zlodjela tijekom i nakon Drugog svjetskog rata i zbog toga nitko nije snakcioniran. Po mom je sudu najveći zločinac Drugog svjetskog rata drug Tito', rekao je Dujomir Marasović, saborski zastupnik HDZ-a.

'Što se tiče druga Tita ne bi ni mi iz Istre tu sjedili, a ni vi iz Dalmacije, da nije bilo tog čovjeka', replicirala je Tanja Vrbat, saborska zastupnica SDP-a.

'Nije drug Tito vratio Dalmaciju pod hrvatsku jurisdikciju već NDH i Pavelić. Samo je Istra ostala. Malo učite povijest, treba vam', odgovorio je Marasović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene