Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srušena stabla

Ima li kraja? Nevrijeme u Vukovarsko-srijemskoj županiji, jaka kiša i u Velikoj Gorici

Nevoljama s nevremenom diljem Hrvatske nema kraja. U nedjelju poslijepodne padalo je u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a čitatelj iz Velike Gorice poslao nam je snimku jake kiše koju je zanosio vjetar.

Nakon što je nevrijeme u nedjelju zahvatilo Zagreb, ali i dio Dalmacije, jaka kiša nekoliko sati kasnije pala je i u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Ekološki incident u Velikoj Gorici - 1 prekršajne prijave Ekološki incident! Gorivo izlijevali u sustav odvodnje, ali uvjeravaju da zagađenja nije bilo: "Osjetili smo miris"

"Jak vjetar s kišom zahvatio je danas između 17:30 i 18:30 sati Vukovarsko-srijemsku županiju, od Iloka prema Vukovaru. Srušeno je nekoliko stabala uz prometnice. Županijski centar 112 Vukovar zaprimio je 10-tak dojava građana o nevremenu, za sada nema informacija o većim štetama", priopćili su iz Ravnateljstva civilne zaštite.

Jak vjetar puhao je i u Osijeku. Nemirno je i bilo i u Velikoj Gorici. Čitatelj nam je poslao snimku na kojoj se vidi kako kišu zanosi jak vjetar.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene