Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme u Slavoniji

Snažan vjetar srušio stablo koje ga je skoro ubilo, sve snimila kamera: "Tresao sam se i smijao u isto vrijeme. Ne mogu opisati koji je su to vibracije bile"

Nevrijeme kod Slavonskog Broda - 3
Nevrijeme kod Slavonskog Broda - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nevrijeme kod Slavonskog Broda - 2 Nevrijeme kod Slavonskog Broda - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nevrijeme kod Slavonskog Broda - 3 Nevrijeme kod Slavonskog Broda - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nevrijeme kod Slavonskog Broda - 1 Galerija 1/3 >>
Nevrijeme koje je u utorak prošlo iznad Slavonije skoro je ubilo stanovnika Slavonskog Broda.

Veliko nevrijeme koje je protutnjalo Slavonijom zabilježila je nadzorna kamera Petra Blaževića u naselju Mali Pariz u Slavonskom Brodu.

Pročitajte i ovo Snažno nevrijeme u Slavonskom Brodu Kataklizmički prizori VIDEO Nevjerojatni prizori nevremena u Slavoniji, oluja odnijela dio krova: "Letjeli su posvuda" Oluja stiže u Slavonski Brod razmjeri štete ogromni VIDEO Pogledajte kako se ogromni oblak nadvijao nad Slavonskim Brodom

Na snimci koju objavljujemo uz njegovu dozvolu vidi se snažan vjetar i drvo koje pada. Srećom, Blažević je reagirao na vrijeme i uspio pobjeći.

"Tresao sam se i smijao u isto vrijeme... Ne mogu vam opisati koji je su to vibracije bile... Još uvijek pokušavam shvatiti što se dogodilo", kazao je za DNEVNIK.hr.

U utorak oko 14 sati Slavonski Brod i okolicu zahvatilo je nevrijeme uz snažan vjetar, u nekim trenucima s ledom. Najgore je bilo u naselju Matije Ivanića gdje je vjetar nosio krovove piše SBOnline.

Podsjetimo, Slavonski Brod i Našice oko 14 sati pogodilo je jako nevrijeme. Dijelovi krovišta teško su ozlijedili 61-godišnju ženu u Slavonskom Brodu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene