Nevrijeme koje je u utorak prošlo iznad Slavonije skoro je ubilo stanovnika Slavonskog Broda.

Galerija


Veliko nevrijeme koje je protutnjalo Slavonijom zabilježila je nadzorna kamera Petra Blaževića u naselju Mali Pariz u Slavonskom Brodu.

Vezani članci Goran Tomac, dopročelnik HGSS-a Delnice Snijeg, olujni vjetar i led okovali Hrvatsku: Iz HGSS-a poslali važno upozorenje - "Uvjeti se mijenjaju jako brzo..." Evakuacija zametenih osoba u Gorskom kotaru Snijeg diljem zemlje, u Lici i Gorskom kotaru mećava: HGSS spasio tri osobe i psa koji su ostali zameteni

Na snimci koju objavljujemo uz njegovu dozvolu vidi se snažan vjetar i drvo koje pada. Srećom, Blažević je reagirao na vrijeme i uspio pobjeći.

"Tresao sam se i smijao u isto vrijeme... Ne mogu vam opisati koji je su to vibracije bile... Još uvijek pokušavam shvatiti što se dogodilo", kazao je za DNEVNIK.hr.

U utorak oko 14 sati Slavonski Brod i okolicu zahvatilo je nevrijeme uz snažan vjetar, u nekim trenucima s ledom. Najgore je bilo u naselju Matije Ivanića gdje je vjetar nosio krovove piše SBOnline.

Podsjetimo, Slavonski Brod i Našice oko 14 sati pogodilo je jako nevrijeme. Dijelovi krovišta teško su ozlijedili 61-godišnju ženu u Slavonskom Brodu.