Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U sjevernom dijelu Istre do podneva je palo oko 36 milimetara kiše po metru četvornom, koliko je izmjereno na mjernoj stanici u Umagu.


Veliko nevrijeme praćeno pljuskovima, grmljavinom i tučom zahvatilo je tijekom prijepodneva Istarsku županiju, a u sjevernom dijelu Istre do podneva je palo oko 36 milimetara kiše po metru četvornom, koliko je izmjereno na mjernoj stanici u Umagu.

VIDEO Meteorološki tsunami pogodio Vela Luku

Vezani članci Slika nije dostupna Kad nas navečer prođe hladna fronta, temperature će se osjetno sniziti Slika nije dostupna Tuča veličine oraha opet poharala Zagorje

Nešto manje, 35 mm kiše palo je u Brešcima, a 34 mm u Rožcu kraj Umaga dok Livade i Oprtalj mjere po 31 mm kiše po metru četvornom, objavio je portal IstraMet koji prati i prognozira vremenske prilike na području Istre i okolnog područja.

U nevremenu koje je oko 11 sati zahvatilo Umag došlo je i do nestanka struje u cijelom gradu.

'Bilo je zastrašujuće': Potres magnitude 6,6 pogodio Kanadu

'Zbog jakog razvoja oblaka i jakih odraza na radaru i u nastavku poslijepodneva očekuje se nestabilno vrijeme uz pljuskove i grmljavinu, nerijetko i tuču, a na moru su moguće i pijavice', navodi IstraMet.

Zbog nepovoljnih uvjeta te skliskih i mokrih prometnica jutros je zabilježeno i nekoliko prometnih nesreća među kojima i dva slijetanja vozila na prometnicama istarskog ispilona. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook