Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada bi morali jednom riječju ocijeniti rad Banskih dvora, zaključuju nevladine udruge, bila bi to nedosljednost.


Nevladine udruge vladajućima poručuju da uhvate posljednji vlak za promjenu ponašanja. Kao pozitivne promjene vide jačanje transparentnosti, zakon o pravu na pristup informacijama, registar birača. Negativnim smatraju nerješavanje problema žrtava rata. S druge strane i zapošljavanje po ključu podobnosti, ali i spuštanje moralne ljestvice nakon odlaska Mirele Holy.

>> Čak 93 posto Hrvata razmišlja o emigraciji! Evo gdje bi otišli!

Vezani članci Mirela Holy Holy o objavi koja je digla prašinu na Twitteru: "Kome da se ispričam? Onima koji su se dotepli u Zagreb da se cijepe preko reda?" Andrej Plenković Premijer novinarima dijeli lekcije, a na konferenciju kasnio više od sat vremena: "To je njegov princip - ja govorim, vi slušate, kad ja dolazim, vi čekate"

'Za nju je dignuta ljestvica izuzetno visoko kao što je premijer rekao, a sad je negdje ispod zemlje. Morat ćemo kopati ljestvicu da je nađemo, nećemo skakati u vis nego, ćemo ići u dubinu. Politika je prljava i tu ima puno kompromisa i igara u razvijenim ekonomskim zemljama, kako neće kod nas gdje imaš još malo za pokrasti i ušićariti', kazala je Sanja Sarnavka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook