Obavijesti Video Pretražite Navigacija
presretači puni posla

Jurnjava po autocesti: Trojica po gasu s preko 240 km/h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski presretač u samo nekoliko sati ulovio je čak tri automobila čiji su vozači, strani državljani, po autocesti jurili daleko iznad dopuštene brzine. Dvojica su premašila 250 km/h.

Nevjerojatna jurnjava po autocesti. Zadarska prometna policija je čak tri puta u jednom danu presretačem lovila automobile koji su po autocesti vozili daleko više od dopuštene brzine.

Pročitajte i ovo Važnost pojasa (Foto: Instagram) Sigurnost na prvom mjestu Istaknule važnost vezanja pojasa na vrlo efektan način, dobro ćete upamtiti njihovu lekciju

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UŽAS NA CESTI Čak 2,23 promila imao je muškarac koji je naletio na tramvajsku stanicu u Zagrebu: Policija objavila detalje

Najprije su "pala" dva Ferraija, čiji su vozači 48-godišnjak i 35-godišnjak, obojica državljani Argentine, na dionici A1 kod Pirovca vozili čak 241 km/h odnosno 256 km/h. Nekoliko sati kasnije na dionici kod Benkovca presretač je ulovio Porsche kojeg je 39-godišnji Španjolac ganjao brzinom od 255 km/h.

Na navedenim dionicama ograničenje brzine je 130km/h. Određena im je kazna u iznosu od 5.000 kn i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od mjesec dana, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene