Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pristupanje Hrvatske

Neuobičajena kampanja: Nagradna putovanja u kvizu o Europskoj uniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je službeno počela kampanja za referendum o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji.

Među svim dobrim i lošim stranama o kojima će se pričati u ovoj kampanji jedna je sigurno dobra, ali i ne baš uobičajena. Naime, Informacijski centar Europske unije objavio je na svojim stranicama EU KVIZ.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Slika nije dostupna Najveći eurofili Pogledajte gdje se glasovalo 100% ZA Europsku Uniju!

Radi se o nagradnoj igri koja vas može odvesti u jedan od glavnih gradova država zemalja članica. To su Amsterdam, Atena, Beč, Berlin, Bratislava, Bruxelles, Bukurešt, Budimpešta, Dublin, Helsinki, Kopenhagen, Lisabon, Ljubljana, London, Luksemburg, Madrid, Nikozija, Pariz, Prag, Riga, Rim, Sofia, Stockholm, Tallinn, Valletta, Varšava i Vilnius.

Sve što trebate je točno odgovoriti na sedam pitanja koja, kako kažu na stranici, nisu jako teška. Nagrada uključuje tri noćenja s doručkom u odabranom gradu. Nagradna igra traje od 2. do 20. siječnja 2012. godine, a izvlačenje dobitnika održat će se 25. siječnja slučajnim odabirom putem računala.

Više o nagradnoj igri možete pročitati OVDJE.

>>Ulaskom u EU posao ćemo lakše dobiti i izvan Hrvatske

>>Evo što trebate učiniti ako na dan referenduma niste kod kuće

>>Evo kako možete provjeriti jeste li u popisu birača

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene