Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Koji je ovo majstor?"

Ježurka, što ti je s njuškom? Svi se čude natpisu koji je unakazio omiljeni zagrebački mural

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U studenom 2020., mnogi su Zagrepčani šetajući Bundekom, stali ispred novooslikane trafostanice da bi se nasmiješili dragom likom iz djetinjstva.

Sjedeći na stolčiću i pušeći svoju lulu, Ježurka, vidi se to na muralu autorice Lore Elezevoić, uživa u svom domu. Na licu mu je blažen smješak. 

Pročitajte i ovo Nesreća sa hitnom pomoći na Bundeku, ilustracija - 3 Užas na Bundeku Mladiću kojeg je pregazila hitna oštećen vid, a tinejdžericu čeka teška operacija: ''Nije to striček namjerno...'' Hitna pomoć Pregazio troje maloljetnika Iz udruge Hitna uživo 194 pozvali vozače hitne da u podne uključe sirene i daju podršku uhićenom kolegi

Tako je bilo do nedavno. Smiješi li se ili ga ipak nešto ljuti, šetači na Bundeku ne mogu više vidjeti. Lice Ježurki pokriva naljepnica s upozorenjem: "Oprez! Visoki napon. Opasno po život".

Fotografiju murala kako sad izgleda na svom profilu podijelila je HRT-ova voditeljica i urednica Lana Pavić

"Koji je majstor stavio Ježurki s Bundeka natpis preko njuškice? Angažiraš nekoga da oslika trafostanicu i onda poništiš glavnog lika? Što nije moglo biti malo sa strane?", napisala je, a mnogi su se odmah složili da se ovo važno upozorenje ipak moglo malo pomaknuti na muralu. 

"Mislim da bi rješenje bilo da Ježurka malo primakne stolicu bliže stolu", jedan je od protuprijedloga.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene