Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLASILI SE NA FACEBOOKU

Netko je u Zagrebu crvenom bojom išarao ogradu ruskog veleposlanstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska novinska agencija TASS objavila je da je netko ogradu ruskog veleposlanstva u Zagrebu išarao crvenom bojom.

"Danas poslijepodne nepoznata osoba obojala je vanjski zid Veleposlanstva Rusije u Zagrebu crvenom bojom. Incident je zabilježila hrvatska policija, zadužena za zaštitu diplomatske misije", rekao je glasnogovornik Veleposlanstva Ruske Federacije u Hrvatskoj Matvej Sidorov.

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Vrijedno 61 milijardu dolara Rusija napala ukrajinske željeznice: Njihov cilj je samo jedan Ukrajinska snimka američkog tenka Abrams u akciji Neki su već uništeni Američki tenkovi Ukrajini su trebali donijeti preokret u ratu, a sada su povučeni s bojišta

Veleposlanstvo se oglasilo i na Facebooku. Podsjetili su da su jučer objavili pismo "jednog neravnodušnog Hrvata" koji je, nazvavši se mirotvorcem, neizravno prozvao premijera Andreja Plenkovića za slanje vojne pomoći Ukrajini.

"Kako je pokazala jučerašnja situacija s otvorenim pismom neravnodušnog Hrvata i portalom Direktno.hr, svako pojavljivanje Veleposlanstva u informacijskom prostoru unaprijed je označeno kao 'agresija', 'propaganda' i 'napad'.

Stoga ponovno samo objavljujemo djelo nepoznatog zagrebačkog umjetnika, koji je budući dio civiliziranog svijeta, ostavio trag na zidovima Veleposlanstva. Fotografije su u prilogu", stoji u objavi na Facebooku. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene