Trud gospođe Kate Repeše se isplatio.


Nesvakidašnji prizor zabilježen je u srijedu ujutro u Metkoviću. U dvorištu gospođe Kate Repeše procvjetalo je sto kaktusa, a posebno zanimljiva je činjenica da cvjetaju samo jedan dan.

Vezani članci Informer: Kaktusi i sukulenti - 3 Svekrvina stolica i živi kamen: Počeli su nakon Oluje, a u namjeri da očuvaju proizvodnju nije ih spriječio ni - potres Životinje u dvorištu U dvorištu postavila hranilicu i kameru pa se šokirala kad je otkrila da ima pravi zoološki vrt

'Toliko sam oduševljena i sretna. Cvjetaju samo jedan dan, ali ja sam sretna i zbog tog jednog dana jer volim cvijeće i volim prirodu', rekla nam je gospođa Kata.

Za sve turiste: Bizarni zakoni za koje nećete vjerovati da postoje

Njezini kaktusi, kaže, iziskuju puno brige i puno ljubavi - ali trud se danas isplatio jer u ovom trenutku u njezinom dvorištu su točno 102 cvijeta zbog kojih je 'puna sreće'.

O katusima se brine već godinama. Tušira ih i gnoji, a neki su zahvaljujući pažnji koju im posjećuje visoki i jedan metar. Sada je dobila priliku 24 sata uživati u prizoru koji će oduševiti sve koji se danas zateknu u blizini njezina dvorišta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook