Jozo Vukoja (Foto: Nestali.hr)
Jozo Vukoja (Foto: Nestali.hr)

Policijska uprava požeško-slavonska priopćila je kako je nestao 60-godišnji Jozo Vukoja.


Iz naselja Kamenski Vučjak pokraj Požege nestao je 60-godišnji Jozo Vukoja. Njegov nestanak prijavljen je policiji u nedjelju i uveden je u Nacionalnu evidenciju nestalih.

Vezani članci Pijani vozač sletio u obiteljsku kuću u Požegi (Foto: DK/Požega.eu) Pijan bježao policiji, izgubio kontrolu nad vozilom i uletio u dnevni boravak kuće, vlasnik u šoku: "Da sam bio tamo, sad s vama ne bih razgovarao" Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Pronađena tinejdžerica (16) koja je nestala kod Požege, sama se vratila kući

U trenutku nestanka na sebi je imao gornji dio trenirke plave boje marke 'Nike' s logom 'HNS', donji dio trenirke crne boje te crne tenisice.

Visok je 175 centimetara, a nosi broj cipela 43. Oči su mu male i kestenjaste boje, nos ravan i srednje veličine, a lice ovalno. Ima rijetku sijedu kosu.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.