Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno istražilo

Nestao 18-godišnji mladić - Praćenje tragova dovelo do šokantnog zaključka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prerezana jabučica, obredni rituali, sotonistički simboli. Od svega toga, ledi se krv u žilama. Sve navedeno odnosi se na nestalog 18-godišnjeg Natana Mirkovića.

Majka Jarmila Majhen tvrdi – nema ga više od dva mjeseca. Policija je pokrenula istragu, no traga nema. Obratila se za pomoć redakciji magazina Provjereno.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih" Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno"

'Spominjala je sekte, ali nitko je nije shvatio ozbiljno'

Uz pomoć profesionalca i pretragom Natanovog računala, došli smo do informacija koji upućuju na jedno – mladić je, čini se, bio član sotonističke sekte. Majka već tjednima obilazi grad, mjesta na kojima je viđen. Dio prijatelja uključio se u potragu, drugi dio odbio.

Njegova djevojka nije željela stati pred kameru. Mnogo detalja još nije poznato, obavijeno velom tajne. Među njima i sama sudbina mladića koji se još uvijek vodi kao nestao!

Dva je mjeseca prošlo od kada je posljednji put vidjela svoga sina. Kako policijska istraga niti nakon dva mjeseca potrage nije donijela nikakve rezultate, Jarmila Majhen obratila se je ekipi Provjerenog.

Uz pomoć umirovljenog rukovoditelja Odjela za Potrage PUZ-a, Željka Pula rekonstruirali smo večer nestanka, razgovarali s prijateljima te izradili kartu s mjestima gdje je lociran signal njegova mobitela.
Svi dokazi do kojih smo došli upućuju samo na jedno. Natan je uvučen u je u jednu od sotonističkih sekta.

Signal mobitela posljednji put lociran je u napuštenoj kapelici na Gornjem gradu.

Jedna od također bitnih dijelova slagalice njegova nestanka je bivša djevojka. Otkrila nam je šokantne detalje, međutim pred kameru nije htjela. Ekipi Provjerenog rekla je kako je Natan sudjelovao u obredima inicijacije u sektu. Natan se odrekao Boga tako što si je zarezao Adamovu jabučicu.

Iz policije pred kamere nisu željeli. Poslali su nam priopćenje u kojem tvrde kako na slučaju intezivno rade.

Ono što u cijeloj ovoj strašnoj priči dodatno ledi krv u žilama jest vijest koja je jučer potresla Beograd.
Uzorna 18 godišnja studentica pronađena je mrtva s crnim koncem u ruci koji upućuje na pripadnost jednoj od najozgloglašenijih sekti na Balkanu.

I zato, ako imate bilo kakvih informacija o Natanu Mirkoviću prijavite ih na 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Što se sve zasad dogodilo u ovom slučaju, pogledajte u priloženom videu magazina Provjereno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene