Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestala Slovakinja viđena na riječkom području

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema dojavi jednoga građanina, nestala slovačka državljanka, 48-godišnja Viera Malovikova prekjučer je prevezena od Starigrada-Paklenice do odvojka državne ceste D-8 (Jadranska magistrala) i ceste prema Krčkome mostu, gdje ju je oko 16,30 sati on ostavio.

Ona je zatim, prema spoznajama građanina, nastavila stopirati prema Rijeci, priopćila je danas šibensko-kninska Policijska uprava. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Problemi na poplavljenim područjima 'Ministrica mi je obećala, ali ništa nije riješeno. Crveni križ je tu opet malo zakazao' Slika nije dostupna Horor u kući Ispovijest cure ubijenog milijunaša: 'Skrila sam se u auto, a onda...'

>> 'Nestalu Slovakinju povezla sam prema Rijeci'

Budući da se potraga za slovačkom državljankom koja je nestala na Murteru 31. listopada nastavlja i na području šibensko-kninske Policijske uprave i na području susjednih policijskih uprava, posebice zadarske i primorsko-goranske, gdje je prema opisu uočena, pozivaju se građani da o svim informacijama koje imaju o nestaloj ženi mogu obavijestiti najbližu policijsku postaju ili pozivom na 92.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene