Policija, arhiva (Foto: Pixell)
Policija, arhiva (Foto: Pixell)

Nakon što su je osam dana tražile policijske snage, roditelji i obitelj, prijatelji i poznanici, ali i dobar dio Hrvatske, 17-godišnja Šibenčanka pojavila se na vratima roditeljskog doma u Šibeniku u subotu navečer.


Osam dana i osam sati trajala je bezuspješna policijska potraga za nestalom 17-godišnjom učenicom iz Šibenika, a onda se ona sama pojavila u subotu navečer u svom roditeljskom domu iz kojeg je u nepoznatom pravcu otišla u petak, 20. travnja, oko 14:30 sati.

Vezani članci Spašavanje na Atlantiku (Foto: Ministre des Armées) Otac šibenskog kapetana ne gubi nadu da će se Dino vratiti. Ako od potrage ne bude ništa, novac će se proslijediti obiteljima Gordan Grlić Radman (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Ministar Grlić Radman kaže da se od nestalih pomoraca još nije odustalo: "Mi smo i dalje aktivno uključeni u potragu"

Djevojka ojavila na kućnom pragu i obratila svojim roditeljima riječima: "Mama, tata,  evo me došla sam, oprostite mi!", piše Jutarnji list.

Tako je okončana drama oko nestanka ove učenice drugog razreda šibenske Medicinske škole za kojom je tragala cijela Hrvatska.

"Mogu vam samo reći da je moja kći dobro. Idemo na policiju na obavijesni razgovor. Drugo vam ništa više ne mogu kazati", kratko je kazao otac u nedjelju ujutro. Iz tona njegovih riječi bilo je primjetno veliko olakšanje i sreća što je ova drama okončana.

A gdje je i s kim bila ova mlada Šibenka proteklih osam dana, službenih informacija nema. Naime, u policiji su za naš portal pojasnili kako detalje ne mogu iznositi jer je nestala osoba maloljetna.