Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan kraj

Osam dana za 17-godišnjom Šibenčankom je tragala Hrvatska: "Mama, tata, oprostite mi!"

Policija, arhiva (Foto: Pixell)
Policija, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Nakon što su je osam dana tražile policijske snage, roditelji i obitelj, prijatelji i poznanici, ali i dobar dio Hrvatske, 17-godišnja Šibenčanka pojavila se na vratima roditeljskog doma u Šibeniku u subotu navečer.

Osam dana i osam sati trajala je bezuspješna policijska potraga za nestalom 17-godišnjom učenicom iz Šibenika, a onda se ona sama pojavila u subotu navečer u svom roditeljskom domu iz kojeg je u nepoznatom pravcu otišla u petak, 20. travnja, oko 14:30 sati.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Djevojka ojavila na kućnom pragu i obratila svojim roditeljima riječima: "Mama, tata,  evo me došla sam, oprostite mi!", piše Jutarnji list.

Tako je okončana drama oko nestanka ove učenice drugog razreda šibenske Medicinske škole za kojom je tragala cijela Hrvatska.

"Mogu vam samo reći da je moja kći dobro. Idemo na policiju na obavijesni razgovor. Drugo vam ništa više ne mogu kazati", kratko je kazao otac u nedjelju ujutro. Iz tona njegovih riječi bilo je primjetno veliko olakšanje i sreća što je ova drama okončana.

A gdje je i s kim bila ova mlada Šibenka proteklih osam dana, službenih informacija nema. Naime, u policiji su za naš portal pojasnili kako detalje ne mogu iznositi jer je nestala osoba maloljetna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene