Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UDALJILA SE IZ DOMA

Jeste li vidjeli Luciju? Nestala 15-godišnja djevojčica čija je priča rasplakala cijelu Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz policije mole sve koji imaju informaciju o Luciji Krstić da ih obavijeste na telefon 192 ili e-mail adresu: nestali@nestali.hr.

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP-a u ponedjeljak je objavljen nestanak 15-godišnje Lucije Krstić, koja je taj dan otišla iz Doma u Kaštel Lukšiću.

Prema policijskim podacima, djevojčica je srednje tjelesne građe i ima crnu kosu i kestenjastu boju očiju. U trenutku nestanka bila je odjevena u modre traperice i kaput.

Ekipa Provjerenog  2016. je godine posjetila djevojčicu, koja je s majkom živjela u Vojniću kod Trilja u vrlo teškim uvjetima.

Tada desetogodišnja Lucija i mama Marija živjele su same, u kući staroj više od stotinu godina, u uvjetima u kojima ne bi trebalo odrastati niti jedno dijete. Bez vode, kupaonice, drva za ogrjev - tek s nekoliko skromnih snova - stolom za učenje, vlastitom sobom…

Nakon što je ekipa Nove TV pokrenula akciju za pomoć djevojčici i njezinoj majci, tjedan dana kasnije - Lucija je našim kamerama pokazala svoj budući novi dom, stan u Trilju koji će biti kupljen novcem prikupljenim nakon priloga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon samo 100 dana "Djevojčici bez čarapica" život se iz temelja promijenio

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priča magazina Provjereno PRIJE 7 DANA IMALE SU SAMO JEDNA DRUGU I HRPU PROBLEMA "Promijenio se život mene i moje Lucije preko noći''

Majka i djevojčica bile su presretne. Na Luciju je posebno ponosan bio njezin učitelj, koji je kazao kako je nakon preseljenja postigla iznimne rezultate.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene